Viktig informasjon!

Finn Colorista fargen som passer ditt hår best og se hvordan den skal påføres!

Viktig informasjon!

Finn Colorista fargen som passer ditt hår best og se hvordan den skal påføres!

Colorista Color Discovery
Hvilke farger kan du velge?

LAGRE PÅ DINE BILDER

Colorista Spray
Do's & Don'ts

DO

Husk at i likhet med maskara på vippene dine, kan håret føles litt tørt etter påføring, men det vil forsvinne i en sjamponering!

Påfør colorista spray hovedsakelig på tuppene eller på enkelte hårlokker heller enn å farge alt håret. Det gir den beste følelsen. (hvis du vil farge hele håret, bør du velge colorista washout!)

Har du brukt en av de intense sprayfargene som turquoise eller hotpink, bør du vaske håret en ekstra gang i dusjen, da disse fargene kan smitte av på lyst hår (akkurat som en rød leppestift på leppene)

Du kan bruke en lett gel i håret før du sprayer for å få fargen til å sitte bedre. Bruk deretter en vannløs hårlakk som elnett for å forsegle fargen

Akkurat som du fjerner makeup før du går og legger deg, bør du vaske håret etter at du har brukt colorista spray, slik at du ikke får farge på puten

 

 

DON'T

Vær ikke nervøs hvis du ser at noe av fargen smitter av på blusen. Fargen forsvinner i vaskemaskinen!

Ikke påfør colorista spray i hele håret.
Det er litt liksom med makeup – det kan føles litt tørt eller stivt. Det kan være nødvendig med 2 spraybokser hvis du har ekstra langt eller tykt hår

Ikke spray på for mange lag med farge.
Det kan få håret til kjennes tungt og tørt. Forsøk å skape en myk og luftig look!

Gikk du og la deg og våknet med farge på puten? Det er ingen grunn til bekymring. Fargen forsvinner i vaskemaskinen!

Tutorial: Colorista stains? No worries! Learn how to remove it

Unwanted Colorista Spray on your clothes, skin or leather? No worries! Let us show you how to to remove it with little effort and a lot of style ;)

Colorista Washout
Do's & Don'ts

DO

Ta en titt på fargeprøvene før du velger farge, slik at du velger en farge som passer deg, og du vet hvilket resultat du kan vente deg!

Du kan lysne håret med Colorista Ombré eller Balayage hvis håret ditt er mørkere enn det som er vist på fargeprøvene. Det vil hjelpe deg å få en farge som er nærmere det som er vist på pakningen. (spesielt nødvendig for alle med mørkebrunt eller svart hår!)

Som med alle hårfarger – kjøp 2 tuber hvis du har langt eller tykt hår og ønsker å ha farge i hele håret.

Har du lyst hår, bør du velge en farge som pink eller peach. Har du lyst hår og det er første gang du bruker en semi-permanent farge, vil disse fargene falme raskere og med glidende overgang! Motsatt vil colorista washout-farger som purple, lilac, blue, aqua og burgundy, som har noen blå fargepigmenter, falme til en grønn nyanse og sitte litt lengre i håret.

 

DON'T

Ikke påfør colorista i allerede farget hår. Colorista washout-fargen vil da ikke synes.

Ikke påfør colorista i vått eller fett hår. Resultatet kan bli blekere og ikke så synlig

Ikke hold deg tilbake! Mer er mer når det gjelder å farge håret og skape en skjønn farge! (ikke vær redd – fargene i tuben er mye lysere enn det ferdige resultatet!)

Går du til en salong og de vil fjerne fargen din? Kontroller at du og din frisør ikke bruker noe som inneholder oksidanter, men en fargefjerner basert på vann!

Colorista Washout
FARGEKART

LAGRE PÅ DINE BILDER