Gjør som ekspertene. Brow Artist Xpert er den nye øyenbrynsblyanten og det perfekte verktøyet for å skape definerte og vakkert formede øyenbryn, akkurat som proffene. Velg mellom fem ulike, skreddersydde nyanser, for å skape et naturlig resultat.

Gjør som ekspertene. Brow Artist Xpert er den nye øyenbrynsblyanten og det perfekte verktøyet for å skape definerte og vakkert formede øyenbryn, akkurat som proffene. Velg mellom fem ulike, skreddersydde nyanser, for å skape et naturlig resultat.

poster

Brow Artist - Xpert Brow Pen
Tutorial by Elsa Ekman

We love Brows

Produkter
 • ny!

  Brow Artist Xpert Brow pen

  09 EBONY

  Bryn som proffene. Med den trekantede spissen kan du tegne opp brynene nøyaktig, med den avrundede delen fyller du ut brynene og fikserer dem ved hjelp av easy-gilde-konsistensen. Den myke stylingbørstens glatte, korte hår, temmer og toner ut, for en naturlig finish.

  Kjøp 09 Ebony

 • Brow Artist Sculpt

  Blonde

  Form øyenbrynene og vis hvem du er. Stylet. Nøyaktig. Grafisk. Glamorøs. Brow Artist Sculpt gir øyenbrynene en grafisk form og presisjon med to enkle trinn. Bruk den spisse tuppen av børsten for tilføre farge og design. Avslutt med å børste brynene for å matche din look.

  Kjøp Blonde

 • Brow Artist Designer

  Delicate Blonde

  Form øyenbrynene nøyaktig slik du vil ha dem, med L'Oréal Paris Brow Artist Designer Blonde. Tuppen av børsten er spesielt utviklet for å gi deg perfekt formede øyenbryn. L'Oréal Paris Brow Artist Designer er enkel å bruke og gir deg et naturlig utseende.

  Kjøp designer

 • Brow Artist Genius Kit

  Light to Medium

  Øyenbrynssettet fra L'Oréal Paris inneholder alt du trenger. Med L'Oréal Brow Artist Genius Kit Light to Medium kan du definere, style og forme brynene slik proffene gjør det.

  Kjøp light to medium

 • Brow Artist Plumper

  Transparent

  Hvis du allerede har den øyenbrynsfargen du ønsker, er den gjennomsiktige utgaven av L'Oréal Paris Brow Artist Plumper perfekt til å fiksere og forme brynene med.

  Kjøp transparent

poster

BRYN SOM PROFFENE!

Den nye Brow Artist Xpert øyenbrynsblyanten kommer i fem forskjellige nyanser slik at du finner din perfekte match. #welovebrows

Brows by us

Trends & Tutorials

The brow
designer rules

Øyenbrynene er med på å gi ansiktet personlighet. En kvinne med rundt ansikt  har en annen form på øyenbrynene enn en kvinne med en mer firkantet kjeve. For å få velformede øyenbryn, er det tre gylne regler som gjelder:

# Starten på øyenbrynet skal være justert i forhold til nesevingen og den indre øyekroken.
# Buen på øyenbrynet skal være justert i forhold til nesevingen og pupillen i øyet.
# Slutten på øyenbrynet skal være justert i forhold til nesevingen og den ytre øyekroken.

SLIK FINNER DU
DIN NYANSE

Det viktigste du skal se på, er hårfargen og hudtonen din. For å få øyenbrynene dine til å se så naturlige ut som mulig, bør du bruke samme nyanse som hårfargen din, eller litt mørkere.

Når det gjelder hudtonen: Lysere nyanser passer best til personer med en blekere hudtone, og dype nyanser passer best til dem med mørkere hudtone. Husk at du selv vet best hva du føler deg komfortabel med. Lek deg og ha det gøy.